Nachrichtenübersicht
Transport Compleet 2018 in Hardenberg
U vindt VDL in hal 5 op stand 514 bij Rondaan

Transport Compleet 2018 in Hardenberg

16 Februar 2018

Dit jaar staat VDL Containersystemen bij de Friese Carrosserie bouwer Rondaan op de stand met een 18 tons VDL portaalsysteem compleet met EPSILON Q200Z95TR opvouwbare Z-kraan geconstrueerd op een Volvo FM. Maar ook met een SCANIA NG chassis met een 21 tons VDL Haakarmsysteem i.c.m. een lichtgewicht R.A.F. containeraanhangwagen.

VDL Containersystemen blijft samen met haar dealers en  de collega’s van VDL Groep volop aan de weg timmeren om ook voor de toekomst “DE” leverancier te zijn voor containerhandlingsystemen op onder meer trucks. 

Dit lukt door toepassing van de modernste productie technieken en productie automatisering waardoor de bewezen succes-constructies in detail op een efficiënte en moderne manier gefabriceerd worden, maar tevens voor de lange termijn een optimale uitwisselbaarheid  garanderen. Daarnaast hebben de besturingen de laatste jaren een upgrade gekregen waarbij de nodige Hollandse nuchterheid nooit uit het oog is verloren. Dit betekent een zeer betrouwbare maar ook uitbreidbare modulaire set, die prima met de moderne technieken van de truck kan samenwerken. 
Door de bundeling van krachten op het gebied van besturingen en elektrisch transport en -state of the art- productie technologie zijn we in staat dit op een effectieve manier in onze producten tot uiting te laten komen. En dat bewijzen onze afzetsystemen elke dag opnieuw tijdens de inzet bij uw bedrijf. Iets wat het afgelopen jaar onder meer een klant als RENEWI heeft erkent in de vorm van veel werk voor VDL. 

Kom maar eens kijken op stand 514 bij onze dealer Rondaan, dan ziet u het zelf en praten we u graag bij, onder het motto, “het is ons niet snel te gek, daag ons maar uit”!

VDL portalen Renewi

Zurück zur Übersicht