Print pagina

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan hydraulische containerhandling systemen (haakarm-, portaalarm, kabel- en kettingsystemen), containeraanhangers en containers voor vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen.

Haakarmsystemen zijn leverbaar met een capaciteit van 5 tot 40 ton in diverse uitvoeringen. Portaalarmsystemen zijn tot 18 ton capaciteit leverbaar en kabelsystemen van 15 tot 30 ton capaciteit geschikt voor containers en silo's. Met zijn flexibiliteit en multifunctionaliteit biedt het VDL kettingsysteem voor elk transportprobleem de juiste oplossing. De marktsegmenten zijn o.a. afvalinzameling, transport, bouw- en schrootindustrie, landbouw, defensie, gemeente en overheid. In de Benelux zijn we marktleider in onze branche. Verder wordt 90% van de systemen geëxporteerd in de rest van Europa via een uitgebreid dealernetwerk.

Voor het hanteren van ISO containers worden spreaders gemaakt. Ze worden toegepast in havens, containeroverslagbedrijven en railterminals. Spreaders zijn er in diverse uitvoeringen, geschikt voor containers van 20 tot 45 ft.  
Voor het transporteren van ISO containers op haventerminals  zijn elektrisch aangedreven dieselhybride Automatisch Gestuurde Voertuigen (AGV) ontwikkeld en geproduceerd.
Een wereldwijd netwerk van lokale partners zorgt voor service en after sales.

Doordat we in eigen huis lassen en monteren en de productie van de kritische onderdelen binnen VDL Groep uit laten voeren, zijn we zeer flexibel. Deze productie in eigen beheer garandeert ons ook snelle toelevering van reserveonderdelen met hoge kwaliteit.

Haakarm systemen

 Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure VDL Containersystemen   


Sociaal verantwoord ondernemen

VAK partner für Europa
Wij zijn lid van de Vereniging van gereedschappen en de lokale auto branchevereniging


Wij zijn lid van de Port Equipment Manufacturers Association