Print pagina

Reviseer uw installatie op tijd!

Onze installaties zijn uiterst betrouwbaar. Dat weet u uit ervaring. Wellicht is de termijn dat u uw installatie had moeten laten reviseren al verstreken. Maar hij draait nog steeds probleemloos. Toch moet u alert zijn. Alles wat draait en beweegt is immers aan slijtage onderhevig.

Dat geldt onder normale bedrijfsomstandigheden en zeker als de termijn een keer is overschreden, bij onvoldoende filtering, overbelasting of hoge bedrijfstemperaturen. Om uw installatie storingsvrij te houden, schade te voorkomen en stilstand tot een minimum te beperken, is tijdige revisie van groot belang. Hiermee verlengt u de levensduur van uw VDL installatie gegarandeerd!

VDL Containersystemen is expert in revisies. Doordat wij veel installaties in onderhoud hebben, kennen onze zeer ervaren monteurs deze als hun broekzak. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. U bent dus in alle opzichten verzekerd van waar voor uw geld: kwaliteit, deskundigheid en snelheid. Wij voeren het werk ook ter plaatse uit en… u weet van tevoren precies waar u aan toe bent.