ATC Limburg bezoekt VDL Containersystemen

Met enige regelmaat stelt VDL haar bedrijf open voor bezoek. Zo ook aan vereniging Automobieltechnici (ATC) uit Limburg die continu hun technische blik verruimen met opgedane kennis tijdens bedrijfsbezoeken.

De ATC heeft een rijke historie. Direct na de tweede wereldoorlog werd de Vereniging van Automobieltechnici ATC opgericht. Met vereende krachten moest in die tijd het gemotoriseerde wegverkeer weer op gang worden gebracht. Ruim een halve eeuw verder is de ATC nog altijd prominent aanwezig binnen de automotivesector en bekleedt een niet meer weg te denken positie. De ATC vertegenwoordigt de Nederlandse APK keurmeesters in verschillende officiële overlegorganen. Daarnaast verzorgt de ATC regelmatig grote landelijke evenementen die zeer interessant zijn voor personen die werkzaam zijn in of voor de automotive-industrie.

Bedrijfsbezoek ATC bij VDL Containersystemen

Op 14 september jl. bezocht afdeling Limburg met een volle bus het pand van VDL in Hapert. Na ontvangst volgde een uitgebreide presentatie over de productie, nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Na het vragenrondje volgde een rondgang door de moderne fabriek met aansluitend een passende lunch.  Om ter afsluiting met de woorden van vice voorzitter Ben Wilmink te spreken: ‘Rest mij nogmaals dank te zeggen voor de interessante en absoluut niet te willen missen ochtend bij VDL Containersystemen’.

ATC op bedrijfsbezoek bij VDL Containersystemen

Auteur: Monique Daniëls | +31 (0)497 - 387050 | Publicatiedatum: 22-9-2017
Naar het nieuwsoverzicht
ATC in hydrauliekhal VDL Containersystemen
ATC in hydrauliekhal VDL Containersystemen